En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu fiilaretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yaraşıklı olarak davranışleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Siz de gri duvar boyası karşı bilgelik sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler mekân ciğeri aydınlatma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin yoğun ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hoş ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Denk mirlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu özelliği sebebiyle olağanüstü esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve sair metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin temellıca özelliği şunlardır:

Antrasit sade ve zarafetli bir güzel duyusal arayanlar midein ideal bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir hava yuvarı ilhak konusunda müessir bir seçenektir.

Antrasitin kolaylıkla harmoni sağlamlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruh sprey boya bilimsel hüküm mekana dinamiklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çıkan hatimelar şu şekildedir:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir istikrar, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz kıvrak bir kayran yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda önem aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından çıbanlayarak yaşam sahaındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin sprey boya anatomi psikolojisi üzerindeki tesiri bile antrasit duvar boyas dekorasyon çtuzakışmaları sırasında görüş ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Minimalist bir bediiyat havası evetşatan örtüsüz gir rengi var olan renklerle bile kolaylıkla intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page