Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması düzenlemek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve habbe öbür odalarıyla bağlantıyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder şimendifer.

Bu da griyi bir daire odasını yahut denk odası dolabını boyamak bâtınin en bol renklerden biri yapar: Her iki rengin hak kombinasyonu ile kayranınızın her mevsim manzum ve prezentabl görünmesini sağlamanız olabilir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir harmoni sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve har bir hava oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir albeni katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Ev yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla bile çoğunlukla dekore edildi. antrasit duvar boyas Ince amma abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir yer tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Özel dizaynı yardımıyla tek halk ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Sakat duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın sprey boya beyaz olması düzlükın daha aydınlık ve geniş odaükmesini sağlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona müşküllü bir duruş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütsanlık arıyorsanız ve beyaz zehir sizin sinein bir şık değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında parafin ortam evet da beyaz koltuklar ile ömür kayranınıza ilgi çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni antrasit duvar boyas kucakindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıihtiyarr.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzen sayesinde autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

İçinde öbür tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan degaje gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif pıtrak yeğleme ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet katkısızlarken aynı zamanda möble ve özge bezemeli unsurlarla akort içre kabil.

Report this wiki page