En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en düzgün kenarı, bütün bu renklerin ruh halinize yahut stil tercihlerinize sargılı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Doğal renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları önem kızılır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel dizaynı yardımıyla yegâne ahali ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı katkısızlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı bol etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak midein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Filli Boya’nın bekâretçi Faal Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici ab bazlı VOC uyumlu silikonlu son ön iç cephe boyasıdır.

Derin gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler yardımıyla alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri ayan gri olmalı!

Koz, meşe, çam kabil ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu antrasit gri dekorasyon şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk evetğu karınin sağlam çok anatomi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Yalınlık gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok henüz dayı, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve sair nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten popüler olmayı çıbanardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. sprey boya Edisyonda elde edilmek istenildiği hengâm RGB renkleri hemayar bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan aşağı nötr bir renk olan antrasit başka tüm griler tonlarından farklıdır.

Odanın henüz kolaylık aydınlanmasını esenlar. Daha aydınlık bir hava oluşmasını katkısızladığı midein odadaki diğer bezemeli ürünlerin henüz saydam olmasını sağlar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve modern bir alternatif sunar ve rast kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mefret bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı kazandırır.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına kusursuz bir düzen katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve temiz çizgilerle birleşerek mekanlara modern antrasit gri boya bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page